28.08.2013

Maldivene - luksus live-aboard!

Vi har hatt en meget fin tur ned til Male (hovedstaten) via transit i Doha, Qatar. Vi fløy med Qatar Airlines som må berømmes med god seteplass (med ekstra pute og teppe), masse filmutvalg, mengder med mat, hyggelig staff og smoothe landinger. En 5,5 time transit på flyplassen i Doha gikk fort unna med tørre hamburgere til 60kr.

Vi landet på flyplassen i Male som er en øy i seg selv, man må kjøre båttaxi for å komme seg videre. Bagasjetrallene kunne derfor rulles helt til vannkanten, selvsagt. Vi kom oss ut på den mest smukke båten av de alle, MV Virgo. En 1,5 år gammel luksus båt med topp sikkerhetssystem og egen dykkebåt bak som fungerer som "wetzone". Vi har alle eget bad med do og dusj i lugaren samt minikjøleskap, safe, TV, dvd, wi-fi og air-condition. I dag har vi innlosjert, registrert oss og spist masse mat i matsalen. Generell dykkebriefing har blitt gitt i TV-loungen/baren. Dagen har ellers blitt brukt til å slappe av i sola, boble seg i jacuzzien, ta en powernap og snorkle på Kuda Bandeos. På denne øyen svømte vi i hop med skilpadde, svarttippet revhai, tunfisk, akkar, hummer og sommerfuglfisk - god oppvarming til dykkingen som starter i morgen!I stedet for at vi bruker masse engangskopper har alle fått egen resirkulerbar vannflaske!
1 kommentar:

  1. Altså....dere er ombord i en båt, ikke sant? Det ser jo helt vanvittig kult ut! :-D Det er nesten så jeg håper Sharm-turen avlyses.... :P
    Hilsen Marianne W

    SvarSlett