14.01.2013

På vei til Monaco med GUWAAProDykkOslo er valgt ut som hovedambassadør for GUWAAi Norge!

I dag er vi på vei til Monaco for å representere ProDykk som en del av GUWAA's S.P.E.E.D Unit
Special Protection of Environment and Ecology Diving Unit.
 
GUWAA er en nonprofit miljøorganisasjon som har som mål å systematisk rense hav, elver og innsjøer samt øke miljøbevisstheten internasjonalt. GUWAA er den første organisasjon i verden som har spesialisert seg på å beskytte, bevare og renholde alle vannflater som hav, innsjøer, elver og vannforsyninger.

S.P.E.E.D Unit er verdens første økologiske team som beskytter og renser hav, innsjøer og elver. Dette teamet består av profesjonelle dykkere fra hele verden som kommer fra ulike fag- og ekspertområder som marinbiologi, NAVY seals, anti-terrorist / spesielle dykkepolitistyrker, fridykking, dykking, UV-foto samt den legendariske Francois Sarano fra Jacques Cousteau Calypso Expedition Team.

Prince Albert II de Monaco Foundation, som er dedikert til å beskytte miljøet og fremme bærekraftig utvikling på en global skala, vil gjennom en felles presentasjon og bevisstgjøring av GUWAA starte arrangementet med en tale av Hans Majestet Prins Albert II av Monaco. Dette blir etterfulgt av taler fra menneskerettighetsforkjemper og tidligere skuespiller Bianca Jagger, oseanograf Francois Sarano og president i GUWAA Kristijan "Kike" Curavic.

Arrangementet starter kl 11:30, 16. januar i Yacht Club de Monaco.

ProDykk er veldig glade for å ta del i en viktig miljøbevaringsprosess som står våre hjerter nært, internasjonalt og nasjonalt. I år vil vi arrangere flere søppelopprydninger ved senteret samt bidra til viktig arbeid for GUWAA men også PADI sin egen miljøorganisasjon Project Aware. Som Norges offisielt første miljøvennlige dykkersenter er vi stolte av at interessen for miljø ekspanderer i god tro. Oslofjorden er like viktig som mange andre miljøsaker i verden. Det er her vi bader, dykker, fridykker, lever, puster og kjører båt. Det angår DEG!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar