26.01.2013

Nosy Be!

Heiaaa alle sammen!


En liten varm hilsen fra lille meg på Nosy Be!
Så nå er jeg nesten kommet inn i det fantastiske prosjektet jeg er en del av. det viste seg og være masse pugging og lesing og tester. pugging av allemuligens fiskearter, sjøpølser, sjøstjærner, koraller og kråkeboller. og jeg skal si dere det ekke veldig lett. jeg brukte en hel dag bare på og lære meg innverts (sjøpølser,sjøstærner og kråkeboller) og den testen har jeg nå bestått! jeg må kunne minst en av tingene for å være med på selve oppegget som vi driver med. Det hele går ut på at en person legger ned en line så følger vi andre etter med våre oppgaver. to krysser av fisken de ser, mens to andre tar innverts og koraller.
Så jeg har vært så heldig og få prøve og legge ned lina, det var ikke lett. måtte drive og knute knuter, og det ekke lett når du ikke har gjort det undervann før.så jeg kåla med det, pluss at jeg måtte passe på hvor jeg søvmmte så jeg ikke svømmte rett inn i noen koraller. men jeg klarte det, men det morsomste var og rulle inn lina..og så har jeg fått gjort innverts da så jeg bare masse av setosum (farlig kråkebolle)
Ellers  så er fiskene her vannvittig, sett masse rart det kulese må nok være bluespotted ribontail ray (hvis det er sånn man skriver det) og så så jeg en DIGER  ål som svømte..

det var det for nå.

ha det fint alle sammen!!

stor klem Fra Oda!!!

1 kommentar: