08.10.2012

Aqualung Axiom - Terningkast 3

Vi har nå testet Axiom BCD fra Aqualung på litt forskjellige arenaer. Vi endte opp med at denne vesten passet best som reise-BCD ettersom den har en liten bakplate i forhold våre vanlige BCD-er som XLT. Den er enkel å pakke sammen selv om den ikke har integrerte "pakke" stropper. Materialet er robust og den "nye" flaskestroppen er solid og lett å åpne i stedet for å dra hele stroppen av flasken når man skal demontere.

Viktig å feste på sikkerhetsstroppen til flasken ettersom denne holder flasken i vinkel i forhold til at det mangler bakplate i fullstørrelse. Designet er så som så, litt grått og kjedelig. Vi setter litt fokus på dette ettersom farger begynner å bli veldig "inn" igjen som det var på 60-80-tallet.

Alt i alt er Axiom en fin vest, men egner seg kanskje ikke 100% til norske forhold selv om den er fullt brukelig! Jeg likte personlig flaskestroppen veldig godt ettersom man kan åpne den helt, men kanskje den er like enkel å åpne om man setter seg fast i noe? Håper Aqualung kan gå noen skritt fremover på neste vest..Foto: Vidar Aas
Foto: Vidar Aas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar